Το ετήσιο
Συμπόσιο
LIVE 2020
Με την ενεργό συμμετοχή σας!
Ενημερωθείτε τώρα!
Αθ. Αγορογιάννη 13,
41335, Λάρισα
Τηλ.: +30 2413501739
Email: info@ivd.gr
Υπευθ. Γραμ.:
Ελένη Κλέτσου
Επίκαιρα / ανακοινώσεις

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΙΝΣΤΙΣΤΟΥΤΟΥ ΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ
ΓΙΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 (TRAVELING AWARD)

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου διεθνούς Συνεδρίου του Ινστιτούτου, LIVE 2014-Leading Innovative Vascular Education, το όποίο διεξήχθη στις 22-24 Μαΐου 2014, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, έγινε για δεύτερη συνεχή χρονιά απονομή της Υποτροφίας του Ινστιτούτου για το έτος 2014 στον επιλεγέντα κ. Χρήστο Καραθάνο (Ειδικευόμενος Αγγειοχειρουργικής, Αγγειοχειρουργικό Τμήμα, Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλεμινγκ).

Η υποτροφία ορίζει την καταβολή εφάπαξ του ποσού των 5.000€ με σκοπό την μετεκπαίδευση πάνω στον τομέα της Αγγειοχειρουργικής σε χώρα του εξωτερικού (σε ίδρυμα/φορέα που επιθυμεί κι έγινε αποδεκτός ο επιλεγέντας).

Την απονομή τέλεσε εκ μέρους των ιδρυτικών μελών του Ινστιτούτου κι Επιστημονικά Υπεύθυνων του LIVE2014 ο καθηγητής κ. Nicos Labropoulos (Professor of Surgery and Radiology, Director, Vascular Laboratory, Department of Surgery, Stony Brook University Medical Center, New York, USA).

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Ινστιτούτου Αγγειακών Παθήσεων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον κ. Καραθάνο κι εύχονται καλή επιτυχία!